1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hastane Önündeki Çatışmada Biri Ağır Dört Kişi Yaralandı
Hastane Önündeki Çatışmada Biri Ağır Dört Kişi Yaralandı

Hastane Önündeki Çatışmada Biri Ağır Dört Kişi Yaralandı

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Kadıköy beldesinde, iki grup arasında çıkan kavga silahlı çatışmaya dönüştü.

A+A-

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Kadıköy beldesinde, iki grup arasında çıkan kavga silahlı çatışmaya dönüştü. Özel bir hastanenin önünde meydana gelen olayda dört kişi, tabancadan çıkan kurşunlarla çeşitli yerlerinden yaralandı. İlk müdahaleleri acil serviste yapılan yaralılardan durumları ağır olan ikisi ameliyata alındı.

İddiaya göre aralarında eskiden beri husumet bulunan V.E. ve S.K., özel bir hastane önünde karşılaştı. Önce birbirlerine sözle sataşan iki kişi, daha sonra kavgaya tutuştu. Kavgada sopa ve silahlar kullanıldı. S.K., ayırmaya çalışan M.K., kardeşi A.K. ve R.Y., V.E.'nin silahından çıkan kurşunlara hedef oldu. Olaydan sonra zanlı V.E.'nin, hastanenin içine kaçtığı öne sürüldü. Yaralılar ise aynı hastanede tedavi altına alındı. A.K.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Yaralı yakınları, hastane önünde birikerek gergin bir vaziyette beklemeye başladı. Bu arada olay yerine gelen çok sayıda jandarma ekibi, geniş güvenlik tedbirleri aldı. Kavga esnasında açılan ateş sonucu hastanenin camları ve etrafta park halinde bulunan arabalar da zarar gördü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Zanlı V.E.'nin, muhtemel bir saldırıya karşı hastane içinde bekletildiği öğrenildi.

Yaralanan S.K. ve M.K.'nin babası, olayı şöyle anlattı: "Çocuklarımla V.E. arasında, yaklaşık 20 gün önce yol verme yüzünden tartışma yaşanmıştı. Karşı taraf, daha sonra her gördüğü yerde oğlumu sıkıştırdı. Biz de bu durumu savcılık makamına ve ilçe kaymakamlığına bildirdik. Bugünse hastane önünde karşılaşmışlar. Oğlum beni aradı ve V.E.'nin burada olduğunu söyledi. Çok sayıda arkadaşıyla hastanenin önüne gelmiş. Olay çıkmaması için jandarmayı aradık ancak onlar gelene kadar silahlar patladı. Kavgada iki şarjör boşalttılar." CİHAN

Hastane önündeki çatışmada biri ağır dört kişi yaralandı

Hastane önündeki çatışmada biri ağır dört kişi yaralandı

Hastane önündeki çatışmada biri ağır dört kişi yaralandı

Hastane önündeki çatışmada biri ağır dört kişi yaralandı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.