21 Ağustos 2026
Altın 7079.23
BIST 14518.74
Dolar 48.0146
Euro 56.2897
Sterlin 65.3332
Ankara 25°C

Hatay Kagid Başkanlığına Ünal Seçildi

Hatay Kagid Başkanlığına Ünal Seçildi
2006 yılında kurulan Hatay Kadın Girişimciler Derneği'nin yeni yönetim kurulu belirlendi. 40 iş

40 iş kadınının üyesi olduğu Hatay Kadın Girişimciler Derneği'nde, 2 yıldan bu yana başkanlık yapan Yasemin Mıstıkoğlu, derneğin tüzüğü gereği dönemini doldurduğu için yeniden aday olmadı. 3. olağan genel kurulda bir konuşma yapan 2. dönem başkanı Mıstıkoğlu, görev süresince verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Yeni yönetim kurulu adına bir açıklama yapan Belgin Ünal ise, kadın girişimciliğini arttıran projelere devam edeceklerini söyledi.

Hatay Kadın Girişimciler Derneği'nin yeni yönetimi Belgin Ünal, Yasemin Mıstıkoğlu, Melisa Kara, Zekiye Yiğitbaşı, Yasemin Şakar, Yonca Çolakoğlu, H. Dilek Karadeniz, Tuban Güçlü, Leyla Cilli olarak belirlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir