18 Aralık 2025
Altın 5946.977
BIST 11286.81
Dolar 42.711
Euro 50.2427
Sterlin 57.2096
Ankara -4°C

Hayır Yarışında Eşine Sandığını Sattı

Hayır Yarışında Eşine Sandığını Sattı
Antalya’nın Finike ilçesinde düzenlenen açık arttırma profesyonellerini aratmadı. Denizyıldızı Derneği’nin öğrenciler yararına düzenlediği kermeste açık arttırma yöntemiyle el dokuma seccade, tezhip sanatıyla hazırlanan tablo, çeyiz sandığı ve tepsi bakl.

Antalya’nın Finike ilçesinde düzenlenen açık arttırma profesyonellerini aratmadı. Denizyıldızı Derneği’nin öğrenciler yararına düzenlediği kermeste açık arttırma yöntemiyle el dokuma seccade, tezhip sanatıyla hazırlanan tablo, çeyiz sandığı ve tepsi baklava açık arttırmayla satıldı. Etkinlikte hanımların hazırladığı yemekler de yarıştı. En lezzetli yemeklere ödül verildi.

Sunuculuğunu Özel Finike Koleji’nin sınıf öğretmeni Atman İlhan’ın yaptığı açık arttırmada hayırseverler birbiriyle yarıştı. Yarışın en ilginç anları çeyiz sandığında yaşandı. Sunucunun öğretmen eşi Sümeyye İlhan yarışmaya damgasının vurdu. İlhan eşini yanına çağıp sürpriz yaparak onu şaşırttı. Sümeyye İlhan, “Evlendiğimde Atman bey bana çeyiz sandığı almamıştı. Bu da onun hediyesi olsun. En yüksek fiyatı ben veriyorum.” dedi. Eşinden gelen bu talep karşısında önce biraz şaşkınlık yaşayan Atman İlhan, sonra kendisini toparlayarak ‘aldım’ cevabını verdi.

    Hanımlar arası yemek yarışması da büyük ilgi gördü. Yarışmada patlıcan kebabı birincilik aldı. İkinciliği Alinazik alırken üçüncülük getiren yemek de mumbar dolması oldu. Dereceye giren yemek sahipleri çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
CİHAN

Hayır yarışında eşine sandığını sattı

Hayır yarışında eşine sandığını sattı

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir