19 Aralık 2025
Altın 5951.047
BIST 11326.09
Dolar 42.8072
Euro 50.1719
Sterlin 57.257
Ankara 9°C

Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu: Meclis'e Girmeye Aday Partilerden Biriyiz!!

Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu: Meclis'e Girmeye Aday Partilerden Biriyiz!!
Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, Meclis'e girmeye aday partilerden birisi olduklarını söyledi.

Rize'de partisinin il başkanlığının açılışını yapan Pamukoğlu, burada yaptığı konuşmada, "60 gündür Anadolu ve Trakya'yı dolaşıyorum. Trabzon ziyaretimin ardından 2 günlüğüne Rize ve ilçeleri dolaşacağım. Teşkilatla görüşüyorum. Halkla bir araya geliyorum. Benim onlara anlatacaklarım, onların bana söyleyecekleri var.'' dedi.

Şu ana kadar 60'ın üzerinde il ve 400'ün üzerinde ilçede örgütlendiklerini bildiren Pamukoğlu, ''Genel seçimlere 1 yıl daha var. Genel seçimlere hazırlanıyoruz. Hukuki olarak bütün işlemleri tamamladık. HEPAR olarak ilk kez genel seçimlere gireceğiz. Meclis'e girmeye aday partilerden birisiyiz. Dolaşmaya devam edeceğiz. Buradan sonra Kayseri'ye gideceğim.'' diye konuştu.

Pamukoğlu, Ayandon isimli romanında Rizeli İpsiz Recep ile ilgili bazı olumsuzluklar anlatmasıyla ilgili soruyu ise ''Benim romanımdaki İpsiz Recep, Rizeli değil. O, Kastamonu Bozkurt bölgesinde yaşayan bir değirmenci idi. Benim anlattığım odur. Tarih bilmez ilgisiz bir adamın uydurduğu bir şey. Ayandon romanı, benim dedemin hayatını anlatıyor. Çanakkale'ye cephane taşırken, Ayandon fırtınasına yakalanmışlar ve tekneleri parçalanmıştı. Donmak üzereyken yaşlı bir kadın bulmuştu. Roman değil, gerçek hayatı anlatan bir hikâye idi. Roman dememin nedeni ise bazı tasvirler eklememdi.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir