16 Aralık 2025
Altın 5873.287
BIST 11321.38
Dolar 42.7118
Euro 50.2545
Sterlin 57.3522
Ankara 5°C

Hırsızlar Kuyumcunun Gazabından Kurtulamadı

Hırsızlar Kuyumcunun Gazabından Kurtulamadı
Adana’da elindeki sahte yüzüğü aslıyla değiştirirken yakalanan iki hırsız, kumucunun gazabından kurtulamadı.

Adana’da elindeki sahte yüzüğü aslıyla değiştirirken yakalanan iki hırsız, kumucunun gazabından kurtulamadı. Sahtesinin yerine gerçeğini alırken yakalanan hırsızlar, kuyumcu tarafından tekme tokat dövüldü.

Olay merkez Yüreğir ilçesi Kozan yolu üzerindeki bir kuyumcuda meydana geldi. Dün öğle saatlerinde araçlarını kuyumcunun 100 metre ilerisine park ettikten sonra içeriye giren iki kişi tek taş yüzüklere bakmaya başladı. Bu sırada avucuna sakladığı sahte yüzüğü aslıyla değiştirmek isterken kuyumcu İsa Şeker’in dikkatini çekti. Şahsın elinin titremesinden şüphelenen Şeker, dikkatlice bakınca şüphelinin elinde sakladığı sahte yüzüğü fark etti. Şeker, tezgahın arkasından ayrılarak dükkanın kapısını kapatıp şahısları tokatlamaya başladı. Ne olduklarını şaşıran hırsızlar kendilerini dışarıya zor attı.

Kuyumcu Şeker, bir çok kişinin bu şekilde dükkana gelerek hırsızlık yapmaya çalıştığını belirterek, daha öncede bir genci aynı şekilde yakaladığını aktardı. Hırsızlardan içeri girer girmez şüphelendiğini aktaran Şeker, “Bir an göz göze geldik. O zaman heyecanlandı eli titremeye başladı. Biraz dikkat ettiğimde elinin içine sakladığı sahte yüzüğü gördüm. O sırada elindeki yüzüğü altın olanla değiştirmek isteyen şahsa birkaç tane tokat attım. Kapıdan dışarıya çıkarak kaçtılar.” dedi. Akrabası olan bir başka kuyumcudan aynı şekilde yüzük çalındığını aktaran Şeker, bir çok kişinin de ailecek bu işi yaptığını vurguladı.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir