05 Kasım 2026
Altın 6634.01
BIST 11524.4
Dolar 50.0422
Euro 56.3935
Sterlin 67.3052
Ankara 10°C

Hırsızlık Yapan 4 Şüpheli Adliyeye Sevkedildi

Hırsızlık Yapan 4 Şüpheli Adliyeye Sevkedildi
Afyonkarahisar Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir dışından gelip iş ve evlerde hırsızlık yapan 4 şüpheliyi yakalayarak, adliyeye sevk etti.

Afyonkarahisar Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir dışından gelip iş ve evlerde hırsızlık yapan 4 şüpheliyi yakalayarak, adliyeye sevk etti.

Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan açıklamada, 24 Kasım 2011 günü Organize Sanayi Bölgesi'nde bir iş yerinden 6 adet monitör ile 1 adet 82 ekran LCD ekran televizyon çalmak isteyen bir kişi ekipler tarafından hıyapılan takip neticesinde yakalandı. Yine aynı gün, Uşak’ta bir hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıslar, ekipler tarafından bir araç içerisinde yakalandı.

Şahıslarla birlikte 3 adet bilezik, 4 adet künye, 1 adet bileklik, 5 adet kolye, 2 adet zincir, 7 adet yüzük, 6 adet küpe ve 2 adet tornavida ele geçirildi. Şahıslar, gözaltına alınarak adliye sevk edildi. CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir