1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hırsızlık Yapan Kadının Doğum Sancısı Tutunca Polis Sahip Çıktı
Hırsızlık Yapan Kadının Doğum Sancısı Tutunca Polis Sahip Çıktı

Hırsızlık Yapan Kadının Doğum Sancısı Tutunca Polis Sahip Çıktı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bir iş yerinde yankesicilik suretiyle hırsızlık yapan 9 aylık hamile kadın, yapılan ihbar üzerine Tatvan Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yakalandı.

A+A-

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bir iş yerinde yankesicilik suretiyle hırsızlık yapan 9 aylık hamile kadın, yapılan ihbar üzerine Tatvan Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yakalandı. Hastaneye götürülen ve burada doğum sancıları tutan kadına polis sahip çıktı.

Alınan bilgilere göre Tatvan ilçesinde meydana gelen olayda il dışından geldiği belirlenen 16 yaşındaki 9 aylık hamile Z. M. ilçedeki bir iş yerinde yan kesicilik suretiyle hırsızlık yaptı. Durumu fark eden iş yeri sahibi hemen polise haber verdi. İhbarı alan polis ekipleri yan kesicilik suretiyle hırsızlık olayına karışan Z. M’yi olaydan kısa süre sonra yakaladı. İfadesi alınmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürülmek istenen Z.M. polis ekiplerine hamile olduğunu söylemesi üzerine ekipler tarafından Tatvan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada 9 aylık hamile olduğu anlaşılan Z. M’nin doğum sancıları tuttu. Doğum süresi geldiği anlaşılan Z. M. hastaneye yatırıldı. Hastaneye yatırılan Z.M. burada bir erkek çocuk dünyaya getirdi. İkinci çocuğuna hamile olduğu öğrenilen Z. M’nin daha öncede 4 kez hırsızlık suçundan sabıka kaydı olduğu belirlendi. Z.M savcılıkta alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

“POLİS SAHİP ÇIKTI”

Yakalandığında hamile olduğu anlaşılan ve doğum sancıları tutması nedeniyle hastaneye kaldırılan Z. M.’ye hastanede polis sahip çıktı.

Z. M. ve bebeği için gerekli olan tüm malzemeleri temin eden polis ekipleri yapılan başarılı çalışmaların yanında vefa ve fedakarlık örneği gösterdi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.