1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Hisarcıklıoğlu'ndan, Erzurum'a Okul Sözü
Hisarcıklıoğlundan, Erzuruma Okul Sözü

Hisarcıklıoğlu'ndan, Erzurum'a Okul Sözü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Erzurum Ticaret Borsası'na (ETB) iadeyi ziyarette bulundu.

A+A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Erzurum Ticaret Borsası'na (ETB) iadeyi ziyarette bulundu. Hisarcıklıoğlu, TOBB olarak Erzurum'da bir okul yaptıracakları müjdesini verdi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, günü birlik geldiği Erzurum'da ETB'ye ziyaret etti. ETB Konferans salonunda borsa üyelerine seslenen Hisarcıklıoğlu, Erzurum'da TOBB olarak okul yaptırmak istediklerini ifade etti. Hisarcıklıoğlu ayrıca bankaların KOBİ'lere uyguladığı faiz oranlarını tek haneye indirmek için çalıştıklarını söyledi. Vadeli alacakları binde 4 sigorta edecek sistemi yürürlüğe koyduklarını da belirten Hisarcıkloğlu, ücretsiz hukuk danışma ile teşvik danışma merkez hizmetlerini de uygulamaya sokacaklarını vurguladı. TOBB Başkanı, ETB ile Ticaret ve Sanayi Odası'nın sergilediği birlikteliği önemsediğini de sözlerine ekleyerek,"Erzurum'daki bu ortaklık ruhu ile yapılan çalışmalar her zaman başarıyı getirecektir. Bu da beraberinde kalkınma ve büyümeyi teşvik edecektir" dedi.

ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu 20 gündür devam eden Taksim Gezi Parkı olaylarının masum çevre hareketi olmaktan çıktığına dikkat çekerek,"Taksim olayları herkesin demokratik haklarını, demokratik kurallar çerçevesinde kullanması gerektiğini bir kez daha bize gösterdi. Ancak demokratik sınırları ve hukuk kuralları ihlal eden Gezi Parkı olayları'nın yakıp, yıkmaya, kamu düzenini bozmasına müsamaha gösteremeyiz, bu ve benzeri şiddet içerikli olaryara 'hayır' diyoruz" ifadelerini kullandı. Hınıslıoğlu, şehir ve ülkea ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla Ticaret Sanayi Odası ile ortak müteşebbis ruhu ile hareket etmek istediklerine de vurgu yaparak, "ETB ile ETSO olarak bundan sonra yapılacak her türlü çalışmayı beraber gerçekleştireceğiz, çünkü birlikten kuvvet doğar. Buna en güzel örnek ERÇİMSAN’dır." CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.