06 Kasım 2026
Altın 6524.93
BIST 11333.27
Dolar 50.1497
Euro 56.1003
Sterlin 67.007
Ankara 8°C

Hizmet İş Sendikası, Üyelerinin Üniversitede Okuyan Çocuklarına Burs Veriyor

Hizmet İş Sendikası, Üyelerinin Üniversitede Okuyan Çocuklarına Burs Veriyor
Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Cevdet Tamgaç, üyelerinin yüksek öğrenimde okuyan çocuklarına aylık 50 TL'lik eğitim bursu verdiklerini açıkladı.Cevdet Tamgaç, ülk

Cevdet Tamgaç, ülke genelinde 100 bine yakın yüksek öğrenim öğrencisine burs yardımında bulunan sendikalarının Erzurum'da da 250 üniversite öğrencisine karşılıksız burs verdiklerini söyledi.

Tamgaç, üyelerinin çocuklarının eğitimine önem verdiklerini bu amaçla da yüksek öğrenimde okuyanlara 5 ay süre ile aylık 50 TL verdiklerini ifade etti. Sendika üyelerinden yüksek öğrenimde okuyan çocuklarının sayısına bakılmaksızın burs verdiklerine vurgu yapan Cevdet Tamgaç,"Üyelerimizin yüksek öğrenimde eğitim gören bütün çocuklarına sayılarına bakılmaksızın karşılıksız burs ücreti veriyoruz. Amacımız ücret sendikacılığı yapmadan aldığımız aidatları yeniden üyelerimize eğitim yoluyla geri döndürmek. Sendika olarak eğitime önem veriyoruz. Bu nedenle üniversitede okuyan üyelerimizin çocuklarına son 3 yıldır eğitimlerine katkı olması amacıyla aylık 50'şer TL burs veriyoruz. Erzurum'da bu yıl 250 öğrenciye burs veriyoruz. Ülke genelinde ise ortalama 100 bin üniversite öğrencisinin eğitimlerine sendika olarak verdiğimiz burslarla destek oluyoruz." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir