1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. HOPA LİMANI'NDA TATBİKAT
HOPA LİMANINDA TATBİKAT

HOPA LİMANI'NDA TATBİKAT

Uluslararası Gemi ve Liman Tesisi Güvenlik Kodu gereğince her takvim yılında icra edilmesi gereken tatbikat, Park Denizcilik ve Hopa Liman İşletmeleri A.Ş. tarafından işletilen Hopa Limanı'nda gerçekleştirildi.

A+A-

Hopa Gümrük Müdürlüğü, Hopaport, Hopa Liman Başkanlığı, Sahil Güvenlik Bot komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Hopa İlçe Sağlık Grup Başkanlığı ve Hopa Limanı Güvenlik birimi koordinesinde gerçekleştirildi.

Tatbikata Hopa Gümrük Müdürü Nergis Tünaydın, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Kıd. Üsteğmen Alper Bektaş Hopa Liman Başkan Vekili Turgay Karaşah, Hopaport Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, Gümrük muhafaza kısım amirleri, Hopaport işletme birim müdürleri katıldı. Hopa Limanı Özel Güvenlik Müdürü Olgun Çıtlak gerçekleştirilen tatbikatın liman tesisine karşı güvenlik tehditlerinin önlenmesi ve karşı tedbirlerin geliştirilmesi, Sahil Güvenlik Hopa Bot Grup Komutanlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Hopa Sağlık Grup Başkanlığı ve Hopa Liman Başkanlığı arasında koordinasyon ve iş birliğinin geliştirilmesi maksadıyla yapıldığı belirtildi. CİHAN

Hopa Limanı'nda tatbikat

Hopa Limanı'nda tatbikat

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.