20 Temmuz 2026
Altın 6101.23
BIST 14079.18
Dolar 47.1757
Euro 53.9868
Sterlin 63.6032
Ankara 33°C

Hüner Coşkuner: Kendimi 18 Yaşında Hissediyorum

Hüner Coşkuner: Kendimi 18 Yaşında Hissediyorum
Dünya Şizofreni Derneği yararına Osmangazi Belediyesi ve Osmangazi Kent Konseyi’nin desteğiyle düzenlenen programda sahne alan Hüner Coşkuner, Bursalılara unutulmaz saatler yaşattı.

Dünya Şizofreni Derneği yararına Osmangazi Belediyesi ve Osmangazi Kent Konseyi’nin desteğiyle düzenlenen programda sahne alan Hüner Coşkuner, Tayyare Kültür Merkezi’nin dolduran Bursalılara unutulmaz saatler yaşattı.

Osmangazi Belediyesi, Osmangazi Kent Konseyi, Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği ve Kadın Adayları Destekleme Derneği (KADER) tarafından Dünya Şizofreni Derneği yararına düzenlenen programda Türk Sanat Müziği’nin usta isimlerinden Hüner Coşkuner sahne aldı. Muhteşem sahne performansı ile kendisini dinlemeye gelen Bursalıları mest eden Coşkuner, sık sık iletişim kurduğu seyircisi ile bütünleşti. Coşkuner, “Bursa her zaman başka. Bu kadar sıcak bir akşamda bile bu salonu dolduruyor. Hepinizi çok seviyorum.” dedi.

Sahnedeki dinamizmiyle de dikkati çeken Coşkuner, kaç yaşına gelirse gelsin kendisini 18 yaşında gibi hissettiğini ifade etti. Konser sırasında minik bir hayranıyla da ilgilenen Coşkuner’e programın sonunda Osmangazi Kent Konseyi ile Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği ve Kadın Adayları Destekleme Derneği (KADER) desteği nedeniyle plaket verdi. CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir