09 Şubat 2026
Altın 7015.4
BIST 12433.5
Dolar 43.5966
Euro 51.7655
Sterlin 59.3663
Ankara 8°C

Hürsesli Bayanlar, 110 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Hürsesli Bayanlar, 110 Çocuğu Sünnet Ettirdi
İzmir'in Karabağlar ilçesinde faaliyet gösteren Hürses Bayanlar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından geleneksel hale getirilen şölende, 110 çocuk sünnet oldu.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde faaliyet gösteren Hürses Bayanlar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından geleneksel hale getirilen şölende, 110 çocuk sünnet oldu. Bozyaka'da 2008 yılında kurulan derneğin sosyal faaliyetler kapsamında yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara eğitim anlamında çeşitli yardımlarda bulunduğu ve 2010'da 26, 2011 yılında ise 62 çocuğu sünnet ettirdiği bildirildi.

Mehter takımı eşliğinde yapılan sünnet şöleninde konuşan Karabağlar Kaymakamı Veysel Özgür, "Hürses Bayanlar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından yapılan bu anlamlı çalışmayı takdirle karşılıyorum. Sivil toplum örgütlerinin önemi böylesine güzel etkinliklerle bir defa daha ortaya çıkıyor. Diğer dernekleri de bu yönde Hürsesli bayanları örnek almalarını öneriyorum." dedi.

Hürses Bayanlar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Emine Sarıkaya ise "Her yıl faaliyetlerimizi arttırırak devam ediyoruz. İki yıl önce 26 çocukla başladığımız sünnet şöleni, geçen yıl 62, bu yılda 110 çocukla devam etti. Bunda en büyük katkı, derneğimizin gönüllü üyelerinindir. Emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bozyaka Yamanlar Koleji bahçesinde yapılan şölende misafirlere etli pilav ve lokma dağıtıldı.
CİHAN

Hürsesli bayanlar, 110 çocuğu sünnet ettirdi

Hürsesli bayanlar, 110 çocuğu sünnet ettirdi

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir