Altın 5482.185
BIST 10924.53
Dolar 42.2166
Euro 48.8096
Sterlin 55.5417
Ankara 6°C

İç mimar evini uyuşturucu tarlasına çevirmiş!

İç mimar evini uyuşturucu tarlasına çevirmiş!
Ankara'da bir iç mimarın evine operasyon düzenleyen polis, yatak ve oturma odalarına kurulan özel düzenekle uyuşturucu üretiminde kullanılan bitki yetiştirildiğini belirledi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre; Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde tüketimi, satışı ve imalatının engellenmesi adına yaptıkları istihbari çalışmalar sonucunda, Bayraktar Mahallesi'nde bulunan bir evde uyuşturucu imal edildiğini belirledi.

Bunun üzerine evi fiziki takibe alan ekipler, E.Ş. ile kız arkadaşı Ö.B.A'yı evden 30 gram uyuşturucu madde ile çıkarken yakaladı.

İç mimar E.Ş.'nin yatak ve oturma odalarında, alüminyum folyo ve bez dolap kullanarak özel düzenekle sıcaklık ve nemi kontrol ettiği küçük bir sera oluşturduğunu belirlendi.

Ekiplerce evde yapılan detaylı aramada,15 plastik saksı içinde 15 kök çeşitli boylarda satışa hazır olgunluğa erişmiş uyuşturucu üretiminde kullanılan bitki ile cam kavanozlar içerisinde toplam 175 gram uyuşturucu, dijital terazi, tabanca, bir havalandırma-aydınlatma projektörü ve çok sayıda kilitli poşet ele geçirildi!

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir