30 Ekim 2026
Altın 6451.01
BIST 11165.44
Dolar 49.9273
Euro 55.8325
Sterlin 66.5343
Ankara 11°C

Iğdır'da Doktor Hasta Yakınlarının Saldırısına Uğradı

Iğdır'da Doktor Hasta Yakınlarının Saldırısına Uğradı
Iğdır'da bir doktor hasta yakınlarının saldırısına uğradı.Iğdır Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği'nde görev yapan Uzman Dr.

Iğdır'da bir doktor hasta yakınlarının saldırısına uğradı.

Iğdır Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği'nde görev yapan Uzman Dr. Cihan Acı, tedavi ettiği Fatma Doğan'ın yakınları olan N.D. ve A.G'nin saldırısına uğradı. Darp edilerek vücudunun çeşitli yerlerinden yara alan Acı'ya çalıştığı hastanenin acil servisinde müdahale edildi.

Olayı anlatan Dr. Acı, "Odamda hasta muayene ederken hastanın yakınları birden odama girdi ve bana vurmaya başladı. 'Durun' dememe rağmen başıma, gözüme her yerime vurdular. En son testislerime tekme atınca yere yığıldım. O sırada muayene olmak için gelen asker hastalar beni kurtardı. 'Hakkımı helal etmiyorum.' Şikayetçiyim. Türkiye'nin en doğusuna hizmet vermek için geliyoruz karşılığını tekme tokatla alıyoruz." diye konuştu.

Öte yandan olayla ilgili olarak yakalanan A.G, ve N.D ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü



CİHAN

Iğdır'da doktor hasta yakınlarının saldırısına uğradı

Iğdır'da doktor hasta yakınlarının saldırısına uğradı

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir