21 Nisan 2026
Altın 6901.42
BIST 12433.5
Dolar 44.8889
Euro 52.9021
Sterlin 60.477
Ankara 11°C

Iğdır’da Kaçak Mallar İmha Edildi

Iğdır’da Kaçak Mallar İmha Edildi
Iğdır'da, güvenlik güçlerinin 2005 ve 2006 yılları arasında yaptıkları denetimlerle ele geçirdikleri Türk Gıda Kodeksi'ne uygun olmayan alkol, gıda ve temizlik malları, imha edildi.

Iğdır'da, güvenlik güçlerinin 2005 ve 2006 yılları arasında yaptıkları denetimlerle ele geçirdikleri Türk Gıda Kodeksi'ne uygun olmayan alkol, gıda ve temizlik malları, toplu olarak imha edildi.

Iğdır Tarım İl Müdürlüğü deposuna yed-i emin olarak teslim edilen mallar, Iğdır Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri tarafından alınarak imha edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tarım İl Müdürü M. Nuri Turan, imha edilen mallar arasında bulunan 297 adet 70 cc'lik rakıya dikkat çekerek, piyasada gezen sahte alkollü içecekler için tedbir aldıklarını ve alkollü içki satışı yapılan yerleri sürekli kontrol ettiklerini belirtti.

Gümrük kapılarından kaçak yollarla ülkeye sokulmaya çalışılan mallar olduğunu belirten Turan, bunun önüne geçmek için kontrolleri sürekli yaptıklarını, Türk Gıda Kodeksi'ne uygun olmayan ve halkın sağlığına zararlı olan malları imha ettiklerini ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir