17 Aralık 2025
Altın 5956.167
BIST 11348.83
Dolar 42.7189
Euro 50.1334
Sterlin 57.2158
Ankara -2°C

İib Ve Gaib, 'Elektronik Ortamda Dış Ticaret Seminerleri' Düzenliyor

İib Ve Gaib, 'Elektronik Ortamda Dış Ticaret Seminerleri' Düzenliyor
KOBİ’lerin dış ticarette daha etkin rol alabilmelerini hedefleyen 'InTeLS-TR – KOBİ’lerin Uluslararası Ticaret Alanında Elektronik Ortamda Eğitimi Projesi' Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB)'nde düzenlenecek olan seminerle.

KOBİ’lerin dış ticarette daha etkin rol alabilmelerini hedefleyen 'InTeLS-TR – KOBİ’lerin Uluslararası Ticaret Alanında Elektronik Ortamda Eğitimi Projesi' Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB)'nde düzenlenecek olan seminerle tanıtılacak.

    İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB) Genel Sekreterliği liderliğinde ve GAİB Genel Sekreterliği ortaklığı ile yürütülmekte olan proje tanıtım seminerine yoğun ilgi bekleniyor.

    Söz konusu projenin amacının, dış ticaret yapmak isteyen KOBİ’lerin uluslararası ticaret konusunda e-öğrenme materyalleri aracılığıyla eğitilmesi olduğunu ifade eden GAİB Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, “Seminer, 28 Eylül Cuma günü düzenlenecek. Konuyla ilgili yüksek katılımın sağlanması için GAİB Genel Sekreterliğimiz gerekli yazışma ve duyuruları yapmaktadır. Sadece Gaziantep’ten değil, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde faaliyet gösteren bütün KOBİ’lerimizin bu seminere katılmasının kendileri ve iş alanlarının geliştirilmesi için büyük yararlar sağlayacağına inanıyorum.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir