17 Aralık 2025
Altın 5936.434
BIST 11346.69
Dolar 42.7176
Euro 50.0636
Sterlin 56.9916
Ankara -2°C

İki Belediye Okul Yapımı İçin Ortak Protokol İmzaladı

İki Belediye Okul Yapımı İçin Ortak Protokol İmzaladı
İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Menderes Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılacak teknik ve endüstri meslek lisesinin protokolü törenle imzalandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Menderes Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılacak teknik ve endüstri meslek lisesinin protokolü törenle imzalandı. İnşaat çalışmaları başlayan 24 derslikli okulun protokol töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Belediyenin parasını, kendi paramdan 50 misli daha dikkatli harcıyorum, çünkü hesabını 4 milyon İzmirliye vereceğim." dedi. Kocaoğlu, okulun maliyetinin KDV dahil yüzde 95'ini karşılayacaklarını kaydetti. Menderes Belediye Başkanı Ergun Özgün de bu eğitim kurumunu ilçeye kazandıracakları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Toplam 10 bin 67 metrekare alanda yapılacak teknik ve endüstri meslek lisesinin ihale bedelinin yüzde 95'i olan 4 milyon 413 bin 377 lira, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. Okulun inşaatı bir yılda tamamlanacak. CİHAN

İki belediye okul yapımı için ortak protokol imzaladı

İki belediye okul yapımı için ortak protokol imzaladı

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir