Değirmenönü Mahallesi'nde faaliyet gösteren Altınkök Kuyumculuk'tan 70 TL'ye küpe alan iki bayan, farklı çeşit bakmak için yolun karşısında bulunan Soydan Kuyumculuk'a gitti. Burada aldıkları küpenin fiyatını da soran iki bayan, daha ucuz bir fiyat duyunca geri dönerek aldıkları küpeyi Altınkök Kuyumculuk'a iade etmek istedi. Küpeyi geri almayan Altınkök Kuyumculuk'un sahibi Engin I., Kerem I. ve Yunus I. kardeşler, Soydan Kuyumculuk'a giderek 'bizim müşterimize nasıl fiyat verirsiniz' diye tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine olaya amca Mahmut I. da katıldı.
Bu sırada dükkana geri dönüp aldığı tabancayla Soydan Kuyumculuk'u basan Engin I., içerdeki Bünyamin K.(34) ile İsmail K.(32) kardeşlere rastgele ateş etmeye başladı. Kurşunlamada Bünyamin K. kolundan, İsmail K. sırtından, Engin I. ve Yunus I. ise çeşitli yerlerinden yaralandı.
Yaralılar 112 acil servis ambulansı ile hastaneye götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olay yerine gelen jandarma her iki taraftan da kavgaya karışanları gözaltına aldı.
Öte yandan çevre sakinleri, Soydan Kuyumculuk'un 1 yıl önce burada dükkan açtığını, komşusuna göre düşük fiyattan altın sattığı için aralarında sık sık tartışma yaşandığını, Soydan Kuyumculuk'un sık sık tehdit edildiğini iddia etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (CİHAN)

