
Ilıcak Demet Akalın’a ’şırfıntı’ dedi
Demet Akalın ve Mehmet Ali Ilıcak’ın twitter kavgası bitmek bilmiyor. İşte kavgayı mahkemeye taşıyacak son sözler..
Mehmet Ali Ilıcak, Demet Akalın’ın eşi Meyra için söylediği sözlere fena patladı.
Twitter’da: "Bana büyüklerim ”Şırfıntılara bulaşma” derdi de inanmazdım. Haklılarmış! Büyük sözü dinleyeceksin. Üstüme bir tanesi bulaştı. Silkemiyorum!" yazarak Demet Akalın’ı kızdıracak sözler söyledi.
Bu mesajın ardından Ilıcak: "Adını anmayacağım, kirlenmek istemiyorum. Unutma ki; Sıçrayan pislik yıkamakla geçer ama Pislik hep Pislik kalır! Sıçradıkça gündemde oluyorsun." diyerek şok etti.
Son olarak da: "Eşim Meyra’dan bu vesile ile özür diliyorum. Pırlanta yüreğini, tertemiz hislerini bir Şırfıntının Pisliğine muhatap ettiğim için!" mesajıyla eşinden özür diledi.
Demet Akalın cevap vermekte gecikmedi:
"Bir daha ağzını açarsan kadın halimle karşına dikilirim!!!!! Yeterrr!!! kapa ceneni!!" diyerek olayla avukatının ilgileneceğini açıkladı.
Medyafaresi
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.