1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. İLK ETKİHABER DUYURMUŞTU
İLK ETKİHABER DUYURMUŞTU

İLK ETKİHABER DUYURMUŞTU

ETKİ HABER, SON DAKİKA KULİS BİLGİSİNİ YİNE İLK OLARAK OKURLARIYLA PAYLAŞMIŞTI... Ve Fatih Metin, Ekonomi Bakanlığı'nın yeni bakan yardımcılığı görevine getirildi.

A+A-

ETKİ HABER, BAŞKENTİN SİYASET KORİDORLARINDAN ELDE ETTİĞİ SICAK GELİŞMEYİ GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE İLK OLARAK OKURLARIYLA PAYLAŞMIŞTI.. 

Ekonomi Bakanlığı bakan yardımcılığına yapılan atama kararı Resmi Gazete'nin bugünki sayısında yayımlandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Eski Bakan Yardımcısı ve 23. dönem Bolu milletvekili olan FATİH METİN'in, Ekonomi Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine getirildi.

Konuyla ilgili sıcak gelişmeleri szilere aktarmayı sürdüreceğiz.

FATİH METİN Kimdir?

1973 Bolu doğumlu olan Fatih Metin, ilk, orta ve lise eğitimini sırasıyla Atatürk ilköğretim okulu, Atatürk orta okulu ve Atatürk lisesinde tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra, 1999 yılında Serbest Avukat olarak çalışmaya başladı. Boluspor Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu. Ak Parti Bolu Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olan Fatih METİN, 2003-2007 yılları arasında iki dönem Ak Parti Bolu İl Başkanlığı görevlerini yerine getirdi. 2007 genel seçimlerinde Ak Parti Bolu Milletvekili olarak parlamentoda yer aldı. 2009-2011 yılları arasındaTBMM Başkanlık Divanı Katip Üyeliği görevini yürüttü. Son olarak 2011 yılından aday adaylığı sürecine kadar Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak görev yaptı.

www.etkihaber.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.