1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İlkokul Öğrencileri Afrika'daki Akranları İçin Para Topladı
İlkokul Öğrencileri Afrikadaki Akranları İçin Para Topladı

İlkokul Öğrencileri Afrika'daki Akranları İçin Para Topladı

Kimse Yok Mu Derneği Çorum Şubesi tarafından hayata geçirilen 'Yetim Kampanyası'na, Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri harçlıklarıyla destek oldu.

A+A-

Kimse Yok Mu Derneği Çorum Şubesi tarafından hayata geçirilen 'Yetim Kampanyası'na, Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri harçlıklarıyla destek oldu.

    Yardım etme bilincini kazandırmak ve Afrika'daki kendi yaşlarındaki yetim çocuklara sahip çıkmak için başlatılan kampanya ya ilkokul öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri 120 lira para ile bağışta bulundu.

    Bağışla ilgili olarak 1-D sınıf annesi Nuray Tekin, Kimse Yok Mu Derneği'nin düzenlediği kampanya'ya küçük de olsa destek verdikleri için hem öğrencilerin hem de anne-babaların mutlu olduğunu söyledi.

    Kimse Yok Mu Derneği Şube Müdürü Erkal Aykaç'a 120 lirayı teslim eden öğretmenler yapılan kampanyanın tüm okullarsa uygulanması gerektiğini belirtti. Erkal Aykaç ise cüzzi de olsa paylaşma bilincinin olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aykaç, ''Böyle anlamlı bir kampanyaya destek vermelerinin çok önemli diye düşünüyorum. Dünyanın pek çok ülkesinde yetimler ve yetimhanelere düzenli yardımlar ulaştırıyor ve yeni yetimhaneler inşa ediyoruz. Mevcutların şartlarını iyileştirmekte ve yetimhanelere gıda, giyim ve eğitim yardımları yapıyoruz.'' dedi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.