1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İmam Hatip Lisesinde Derslik Sayısı 24'e Çıktı
İmam Hatip Lisesinde Derslik Sayısı 24e Çıktı

İmam Hatip Lisesinde Derslik Sayısı 24'e Çıktı

Elazığ Ticaret Borsası girişimleri neticesinde, merkeze bağlı Karakoçan ilçesine yapılacak olan 16 derslikli imam hatip lisesinde derslik sayısı 24'e çıkarıldı!

A+A-

Elazığ Ticaret Borsası girişimleri neticesinde, merkeze bağlı Karakoçan ilçesine yapılacak olan 16 derslikli imam hatip lisesinde derslik sayısı 24'e çıkarıldı. 200 öğrenci kapasiteli pansiyonda yer alacak eğitim kampüsü yanına, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun talebi üzerine, Borsa Başkanı Mehmet Ali Dumandağ da bir cami yaptıracak.

TOBB tarafından Elazığ’ın Karakoçan ilçesine yaptırılacak 16 derslikli imam hatip lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli pansiyondan oluşan eğitim kampüsünün protokolü, Ankara’da düzenlenen törenle imzalandı. 4 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerin ardından yönetimi ile beraber Abkara’ya giden Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

Hisarcıklıoğlu'nu ziyaretinde, TOBB'un Elazığ’a yapacağı okul ve pansiyonun çok önemli ve değerli olduğunu belirten Başkan Dumandağ, yapılacak okuldaki derslik sayısının 16’dan 24’e çıkarılması için Hisarcıklıoğlu'ndan bir talepte daha bulunduklarını ve Hisarcıklıoğlu’nun kendilerini kırmayarak, bu taleplerini kabul ettiklerini belirtti. Dumandağ, Elazığlılar adına kendisine teşekkür ettiğini kaydetti.

Ziyarette konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise Elazığ’ın ve Elazığlıların kendisi için son derece önemli olduğunu belirterek, “Bende ayrı bir yeri olan başkanımız Mehmet Ali Bey, benden, yapacağımız okuldaki derslik sayısının 16'an 24'e çıkarılmasını talep etti. Talebi bir şartla kabul edebileceğini söyledim. Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ okulun olduğu bölgeye güzel bir cami yaptıracak, biz de 24 derslikli bir imam hatip lisesi ve 200 kişilik bir pansiyon yaptıracağız.“ şeklinde konuştu.

Hisarcıklıoğlu, Elazığ ve Elazığlılardan övgüyle bahsederek, “Elazığ’ın suyu sert ama insanı merttir. İnşallah Haziran ayında Elazığ’a gelerek Elazığlı kardeşlerimle bir arada olacağız.” dedi.


CİHAN

Karakoçan'da yapılacak imam hatip lisesinde derslik sayısı 24'e çıktı

Karakoçan'da yapılacak imam hatip lisesinde derslik sayısı 24'e çıktı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.