12 Mayıs 2026
Altın 6856.06
BIST 14992.4
Dolar 45.3943
Euro 53.3686
Sterlin 61.3338
Ankara 24°C

İran ve Suriye Arasında Vizeler Kaldırıldı

İran ve Suriye Arasında Vizeler Kaldırıldı
İran ve Suriye arasında vizeler kalktı. Şam'da bir araya gelen Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad ve İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, vizelerin kaldırılması konusunda anlaştıklarını açıkladı.

İki lider, başkanlık sarayında gerçekleşen görüşmenin ardından bir basın toplantısı düzenledi. Beşşar Esad, buradaki konuşmasında iki ülke arasında vizelerin kaldırılmasına yönelik anlaşmayı tamamladıklarını ve imzaladıklarını söyledi. Esad, bu anlaşmanın iki ülke arasındaki iletişimi artıracağını ve iki ülke halkının ortak çıkarlarına bağlı olduğunu belirtti.

İki ülke arasındaki ilişkilerin sadece siyasilerle sınırlı kalamayacağını, ekonomik ilişkilerin de sadece büyük şirketlerle sınırlandırılamayacağını belirten Esad, gerçek ilişkinin bireylerden başlayarak aşağıdan yukarıya doğru iki ülke halkları arasında olduğunu vurguladı. Esad, söz konusu anlaşmanın da bu yönde iki ülke ilişkilerini güçlendireceğini ifade etti.

(Devam edecek)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir