16 Aralık 2025
Altın 5873.967
BIST 11314.72
Dolar 42.7138
Euro 50.2803
Sterlin 57.3712
Ankara 8°C

İşadamları İnşaat Sektörünün Sorunlarını Konuştu

İşadamları İnşaat Sektörünün Sorunlarını Konuştu
Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) İnşaat Komitesi üyeleri, inşaat sektörünün sorunlarını tartıştı.

Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) İnşaat Komitesi üyeleri, inşaat sektörünün sorunlarını tartıştı.

        Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki toplantıda MAKİAD İnşaat Komitesi üyeleri bir araya geldi. İnşaat sektörünün sanayi ve hizmet alanında faaliyet gösteren yaklaşık 240 alt sektörle işbirliği içinde olduğunu belirten iş adamları, çok geniş bir alana hitap eden sektörün sorunları bulunduğunu dile getirdi.

        Toplantıda, inşaat alanında son dönemlerde arsa problemi yaşandığı, alt yapısı hazır arsa üretilmesi gerektiği, malzeme ve arsa fiyatlarındaki artışa karşın, konut fiyatlarında düşüş gerçekleştiği, daire satışlarında geçen yıllara göre azalma görüldüğü ve kalifiye eleman sıkıntısının bulunduğu belirtildi.

        MAKİAD Genel Sekreteri Şaban Bol, yaptığı konuşmada, İnşaat Komitesi olarak sorunlarla ilgili çözüm önerileri hakkında görüş alış verişinde bulunduklarını ve belirlenen sorunları ilgili makamlara ulaştırmayı planladıklarını ifade etti. CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir