İskilip Kaymakamlığı ve İskilip Belediyesi Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde 15-18 Kasım 2012 tarihlerinde düzenlenecek olan Çorum Tanıtım Günleri için hazırlık çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.
Çorum Tanıtım Günleri'ne hazırlanan İskilip Kaymakamlığı ve İskilip Belediyesi, ilçenin her yönüyle tanıtılmasını hedefliyor. İskilip standında ilçeyi sosyal, geleneksel kültür ve sanatsal açıdan tanıtacak broşürler, ve kitaplar yer alacak. Ayrıca Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünleri de görücüye çıkarılacak.
Stant dışında kiralanan çadırda ise etkinliğin ilk gününde İskilip dolması pişirilerek ziyaretçilere tadımlık olarak sunulacak. İskilip dolmasının yanında ev yapımı yöresel ürünler de bulundurulacak. CİHAN
Kaynak: