10 Ekim 2026
Altın 6643.98
BIST 12265.98
Dolar 49.1434
Euro 54.9456
Sterlin 64.8819
Ankara 25°C

İspanyol Polisi Havalimanında Doğum Yaptırdı

İspanyol Polisi Havalimanında Doğum Yaptırdı
İspanya’nın Sevilla havalimanında bir polis memuru, sancıları tutan bir kadına arabanın içinde doğum yaptırdı.

İspanya’nın Sevilla havalimanında bir polis memuru, sancıları tutan bir kadına arabanın içinde doğum yaptırdı!

İçişleri Bakanlığı’nın verdiği bilgiye göre; kordon bağına dolanan bebek polisin hızlı müdahalesi sayesinde sağlıklı bir doğumla dünyaya geldi. Sağlık görevlileri, müdahale olmaması halinde çocuğun hayatını kaybedebileceğini ya da zarar görebileceğini belirtti.

Havalimanında devriye gezerken arabasından çıkan bir adamın “Yardım edin lütfen, eşim doğum yapıyor.” çağrısını duyan polis memuru, önce havalimanının yardım ekiplerini aradı ve ardından kafası çıkmış olan bebeğin dünyaya gelmesine yardım etti.

Kan ve diğer sıvılardan dolayı nefes alamayan bebeği, babasının kazağıyla temizleyen polis, bebeğe masaj yaparak nefes almasını da sağladı.

Virgen del Rocío hastanesine kaldırılan anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Polis memuru daha sonra, annelerinin doğumunu endişeyle takip eden iki çocuğu da büyükannelerinin evine götürdü. CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir