21 Ağustos 2026
Altın 7080.24
BIST 14508.01
Dolar 48.064
Euro 56.3037
Sterlin 65.3876
Ankara 30°C

İsrail Antalya'nın Demre İlçesinde Protesto Edildi

İsrail Antalya'nın Demre İlçesinde Protesto Edildi
Gazze'ye insani yardım götüren filoya saldırıda bulunan İsrail, Antalya'nın Demre ilçesinde de protesto edildi.

Belediye meydanında bir araya gelen sendika, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yaptıkları ortak açıklama ile İsrail'i kınadı.

Grup adına basın açıklaması yapan Eğitim Bir Sen Demre Temsilcisi Ali Kıtır, İsrail'in yardım gemilerine yaptığı saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirtti.

Kıtır, "Yapılan saldırı insanlığa yapılmış bir saldırıdır. Somali açıklarındaki deniz korsanları ile İsrail askerleri arasında hiçbir fark yoktur. İsrail'i sadece kınamak, lanet etmek yetmez, boykot etmek gerekir. Yetkililerden İsrail Büyükelçisi'nin sınır dışı edilmesini ve İsrail'le tüm anlaşmaların iptal edilmesini istiyoruz. Terör devleti ile yapılan hiçbir antlaşma Müslüman kardeşlerimizin ve insanlığın bir damla kanından değerli olamaz." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir