06 Kasım 2026
Altın 6547.36
BIST 11482.6
Dolar 50.1529
Euro 55.9473
Sterlin 66.8773
Ankara 8°C

İsrail'e Tepkiler Devam Ediyor

İsrail'e Tepkiler Devam Ediyor
Sivas'ta İsrail'in yardım gemilerine saldırısına tepkiler devam ediyor. Özgür-Der Sivas Şubesi üyeleri de İsrail'i kınayan bir açıklama yaptı. Özgür-Der Siva

Özgür-Der Sivas Şubesi üyesi yaklaşık 200 kişi Cumhuriyet Meydanı'nda bir protesto eylemi gerçekleştirdi. İsrail aleyhine sloganların atıldığı eylemde kadınlar "İsrail gemimizden defol" yazılı pankart açtı. Kalabalık ayrıca, "Her yer Filistin hepimiz Filistinliyiz", "Siyonist elçilik kapatılsın" ve "Hitlerin çocukları" yazan dövizler taşıdı.

Özgür-Der Sivas Şube Başkanı Sinan Ceren yaptığı açıklamada, "Gazze ablukasını kırmaya yönelik oluşturulan gemi filosu insanlık onurunun teslim alınamadığını somut bir tezahürüdür." dedi. İsrail'in son 10 yıldır yakıp yıktığını ifade eden Ceren, İsrail'in elinde bulunan yardım gemilerinin ve gemilerdeki insani yardım gönüllerinin bir an önce serbest bırakılması gerektiğini söyledi. Açıklamanın ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir