10 Ağustos 2026
Altın 6659.01
BIST 13779.39
Dolar 47.6851
Euro 55.1258
Sterlin 64.1934
Ankara 23°C

İsrail'in Gemi Baskınında Yaralanan Tunç'a Erzurum'da Kalabalık Karşılama

İsrail'in Gemi Baskınında Yaralanan Tunç'a Erzurum'da Kalabalık Karşılama
İsrail'in Gazze'ye giden yardım gemilerine yaptığı kanlı saldırıda yaralanan Canip Tunç, uçakla memleketi Erzurum'a getirildi.

Erzurum'a 00.30 sıralarında gelen Tunç, havalimanı pistinde hazır bekletilen ambulans ile alındı. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ile Sağlık İl Müdürü Vekili havalimanında hazır bulundu. Yaralı Tunç'un ambulans içerisinde kısa bir süreliğine ailesi ile görüşülmesine izin verildi. Sedyede kızına sarılan Tunç, "Sağlığınız nasıl" sorusuna, "Süperim, kahrolsun Siyonizm" cevabını verdi.

Bu sırada gece yarısı kalabalık bir grup tekbirler getirerek ve İsrail aleyhine slogan atarak Tunç'a destek verdi. Ambulans içerisinde tekbir getiren Tunç daha sonra sağlık görevlileri kontrolünde Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tunç'un bir kez daha ameliyat edilebileceği bildirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir