21 Ağustos 2026
Altın 7079.55
BIST 14508.01
Dolar 48.0631
Euro 56.2945
Sterlin 65.7346
Ankara 30°C

İsrail'in Saldırısında Hayatını Kaybedenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

İsrail'in Saldırısında Hayatını Kaybedenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı
Elazığ'da, Filistin'e yardım götüren gemiye İsrail askerlerinin saldırması sonucu hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Çok sayıda sivil

Çok sayıda sivil toplum örgütü ile siyasi parti il temsilciliklerin İzzetpaşa Camii'nde organize ettiği törende, yardım taşıyan gemilere İsrail askerleri tarafından yapılan saldırıda hayatını kaybedenler için dua edildi. Kılınan gıyabi cenaze namazın ardından vatandaşlar, slogan atıp tekbir getirerek Postane Meydanı'na kadar yürüdü. Burada toplanan binlerce vatandaş, İsrail'in yaptığı saldırıları lanetledi. Kalabalığa seslenen Mesut Turan, Mavi Marmara gemisine saldırının yapıldığı sıralarda İskenderun'da da 6 askerin şehit olduğunu anımsattı.

Turan, İskenderun'daki saldırının taşeronluğunu İsrail'in yaptığını iddia etti. Mesut Turan, kurulduğu 1948 yılından bu yana İsrail terör devletinin alçakça saldırılarına yeni bir tanesi daha eklediğini vurguladı. Turan, vatandaşlara, "İsrail mallarını boykot edin." çağrısında bulundu. Protesto gösterisine katılan kalabalık içinde bazı kişiler İsrail bayrağını da ateşe verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir