1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. İst.Havalimanı'nda kaçakçılık operasyonu
İst.Havalimanı'nda kaçakçılık operasyonu

İst.Havalimanı'nda kaçakçılık operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri başarılı operasyonlarını aralıksız sürdürüyor..

A+A-

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılığının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

Dubai’den Türkiye'ye gelen Hasan G.(37), Ramazan H.(41) ve Osman Vecdi G.(60) isimli şahıslar İstanbul Yeni Havalimanı'ndan itibaren takibe alınmış, şahısların gümrük alanında herhangi bir beyanda bulunmamaları üzerine yapılan kontrollerde 1.127 adet PS4 Oyun Konsolu, Oyun Cd’si ve Fotoğraf Makinesi ele geçirildi.

Uzakdoğu ülkelerinden gümrük kaçağı olarak getirilen, uygunluk belgeleri bulunmayan, cep telefonlarında patlama ve mekanik arızalara sebep olan batarya ve şarj aletlerin Zeytinburnu ilçesi Matbaacılar sitesinde bulunan bir adreste depolandığı yönünde bilgi edinilmesi üzerine;

Bahse konu adres takibe alınmış, kamyonet tarzı araçların depoya nakli yaptıkları ve kolilerin kargolanarak ambar merkezi üzerinden ülke geneline dağıtımının yapıldığı tespit edilmesi üzerine depoya yapılan operasyonda Hüseyin S.(38) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Piyasa değeri 700.000 TL olan 72.800 adet cep telefonu, batarya ve şarj aleti ele geçirildi.

Yapılan çalışmalar neticesinde yakalanan ve haklarında “5607 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçundan işlem yapılan Hasan G, Ramazan H, Osman Vecdi G. ve Hüseyin S. isimli şahıslar ifadelerinin ardından Savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Soruşturma geniş çaplı sürüyor..

adsiz-025.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.