18 Aralık 2025
Altın 5957.486
BIST 11321.24
Dolar 42.7337
Euro 50.2697
Sterlin 57.4387
Ankara 8°C

'İstanbul Emniyetinden operasyon'

'İstanbul Emniyetinden operasyon'
İstanbul Esenyurt’ta durumundan şüphelenilerek durdurulan bir sürücünün üst ve aracında yapılan aramalarda ‘Skunk’ türü madde ele geçirildi!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, İSTANBUL Esenyurt’ta şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Ekipler araç sürücüsü 34 yaşındaki S.F.A.’nın üst aramasını yaparak otomobilde arama yaptı. Yapılan aramalarda 600 euro, 100 dolar ve 51 gram skunk ele geçirildi.

Bunun üzerine iddialara göre; S.F.A. polis ekiplerine kendisini serbest bırakmaları ve lüks bir sitede bulunan evinde arama yapmamaları için 50 bin lira teklif etti.

Polis ekipleri ise, savcılıktan arama izni alarak S.F.A.’nın evinde arama yaptı. Yapılan aramada 18 parça halinde 50 gram skunk ile uyuşturucu madde ticaretinden ele geçirildiği değerlendirilen 40 bin lira ele geçirildi.

Gözaltına alınan S.F.A.’nın emniyetteki işlemleri devam ediyor...

uyusturucu-tacirinden-polise-rusvet-teklifi-11332558_o.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir