08 Şubat 2026
Altın 6942.65
BIST 12433.5
Dolar 43.5991
Euro 51.57
Sterlin 59.326
Ankara 7°C

İstanbul'a Yeni Ulaşım Sistemi

İstanbul'a Yeni Ulaşım Sistemi
İstanbul Ticaret Borsası Meclis Toplantısı’nda konuşan Topbaş, kentin ulaşım sorununu kökten çözmeye yönelik çalışmalar yaptıklarını belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “2019’un sonuna vardığımızda 400 kilometrelik raylı sisteme ulaşacağız. Bu metrolarımız en son teknolojiyle makinistsiz olarak hizmet verebilecekler” dedi.

Topbaş, şöyle konuştu:

“2019’un sonuna vardığımızda 400 kilometrelik raylı sisteme ulaşacağız. Bu metrolarımız en son teknolojiyle makinistsiz olarak hizmet verebilecekler. Ayrıca duraklarla ilgili yeni proje ve programlarımız var.

Otobüs durağa yaklaşmadan önce şoföre engelli vatandaş, yaşlı ve hamile bilgisi gidecek. Şoför de otobüs durağına yaklaşmadan buna göre hazırlığını yapacak .”

Ülkenin her alanda dünyada lider olması gerektiğini vurgulayan Topbaş, “Geçmişte de böyleydik. Tekrar bu seviyeye gelmemiz için Türkiye’nin yeniden güçlenmesi gerekiyor” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir