01 Ağustos 2026
Altın 6174.48
BIST 13458.1
Dolar 47.4686
Euro 54.7711
Sterlin 63.8012
Ankara 30°C

İstanbul'da 3 ilçe belediyesi AK Parti'ye geçti

İstanbul'da 3 ilçe belediyesi AK Parti'ye geçti
Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez ve Şile Belediye Başkanvekili Sacit Terzi AK Parti’ye katıldı.

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra AK Parti saflarına geçen katılımcılara rozetlerini taktı.

Toplantıda, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl ve Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, AK Parti'ye katılan isimler arasında yer aldı. Şile'de ise Belediye Başkan Vekili Sacit Terzi ile birlikte çok sayıda meclis üyesi AK Parti saflarına geçti.

Törende rozet takılan isimler ilçe bazında şu şekilde sıralandı;

Tuzla: Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Belediye Meclis Üyeleri Arzu Yelken, Özcan Türk, Eyüp Sunar ve Osman Bilgin.

Çekmeköy: Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Belediye Meclis Üyeleri Ekrem Esmeray ve Fevzi Varlı.

Şile: Belediye Başkan Vekili Sacit Terzi, İBB ve Şile Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Coşkun, Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Gedik ve Turan İnanır.

Ümraniye: İBB ve Ümraniye Belediyesi Meclis Üyesi Yakup Fındık.

Beyoğlu: Belediye Meclis Üyesi Recep Yamak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir