1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. İstanbul'da başarılı kaçak akaryakıt operasyonu
İstanbul'da başarılı kaçak akaryakıt operasyonu

İstanbul'da başarılı kaçak akaryakıt operasyonu

FLAŞ! İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri başarılı bir operasyona daha imza attı.

A+A-

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, akaryakıt kaçakçılığının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 2 ayrı operasyon gerçekleştirildi.

Sultangazi ilçesi etrafı çevrili boş arazide İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğü ve İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği destekli yapılan operasyonda;

Kepçe ile yapılan kazılarda yer altına gömülmüş tam 3 adet akaryakıt tankı ve yer üstünde bulunan sac ve plastik tanklar olmak üzere toplam 33.000 Litre karışımlı akaryakıt (10 Numara Yağ) ele geçirilmiş, olay yerindeki barakalarda yapılan aramalarda ise 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör ile 67 adet mermi ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan ve “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçundan adli makamlara sevk edilen 4 (dört) şüpheli şahıs hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı.

Soruşturma geniş çaplı olarak sürüyor..

istanbul-da-kacak-akaryakit-operasyonu-47-bin-12744877_amp.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.