1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İstanbul'da hayatı durduran kar
İstanbulda hayatı durduran kar

İstanbul'da hayatı durduran kar

İstanbul'u dün sabahtan itibaren etkisi altına alan ve gece şiddetini arttıran yoğun kar yağışı, kentte yaşamı olumsuz etkiliyor..

A+A-

Yılın son mesai gününde iş yerlerine gitmek üzere sabah saatlerinde evlerinden çıkan pek çok vatandaş, yollarda kaldı. Megakent İstanbul'da vapur ve deniz otobüsleri çalışmazken, metrobüs seferleri kaza nedeniyle gecikmeli olarak gerçekleştiriliyor. Otobüs seferlerinde de aksama yaşanırken, İstanbul'un Maltepe ilçesinde ise devrilen bir TIR nedeniyle sıkıntı yaşanıyor. Özel araçlarıyla yola çıkan vatandaşlar da kent genelinde ana arterlerin dışında kalan yollarda kar nedeniyle güçlükle ilerleyebiliyor.

İstanbul'da gece etkisini artıran ve sabah saatlerinde de devam eden kar yağışı, kenti beyaza bürüdü. İstanbullular yılın son sabahına beyaz örtüyle uyandı.

Kar ve buzlanmanın etkisiyle araçlar trafikte güçlükle ilerledi. Bazı noktalarda trafik durma noktasına geldi.

BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ'NDE KARLA MÜCADELE

Boğaziçi Köprüsü'nde yoğun kar yağışı nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait ekiplerin köprü üzerinde tuzlama çalışmaları devam ediyor.

İstanbul'da belediye otobüsleri de yokuşları çıkamayınca diğer araçlar yollarda beklemek zorunda kaldı. 

Sürücülerin zincirsiz yola çıktıkları ifade eden bir vatandaş, ’’Küçük taksiler gidemedikleri halde yollara çıkıyorlar ve engel teşkil ediyorlar. Hiçbirinde zincir yok. Yaklaşık 1 saattir yoldayım ve 2 kilometrelik bir mesafe gidebildim. Yolda kaldım. Ana arterlerin açık olması gerekiyor ama şuan için açık değil’’ ifadelerini kullandı.

Unkapanı Köprüsü üzerinden Taksim istikametine giden bazı araçlar Tarlabaşı Bulvarı'ndan çıkamadı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.