21 Nisan 2026
Altın 6920.65
BIST 12433.5
Dolar 44.8787
Euro 52.8928
Sterlin 60.6821
Ankara 2°C

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu
Atatürk Havalimanı ve Başakşehir'de 1 kilo 199 gram eroin ile 852 gram kokain ele geçirildi. Operasyonlarda yabancı uyruklu 7 kişi gözaltına alındı.

Uluslararası uyuşturucu madde kaçakçılarına yönelik çalışmalarını sürdüren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde durumundan şüphelenilen yabancı uyruklu bir kişiyi takibe aldı. İrlanda'ya gitmek isteyen bu kişinin çantasında yapılan aramada, çantanın gizli bölümlerine yerleştirilmiş paketler halinde 1 kilo 199 gram eroin ele geçirilirken, Romanya uyruklu I.R.S. gözaltına alındı.

Bu kişinin ifadeleri doğrultusunda Başakşehir'de bir adrese düzenlenen operasyonda, uyuşturucu şebekesinin elebaşı olduğu öne sürülen Nijerya uyruklu F.C.O. ile yabancı uyruklular L.C.E, M.A.P, A.S.B, L.S. ve M.E.A. gözaltına alındı. Bu kişilerin bulundukları evde ve üzerlerinde yapılan aramalarda meyve suyu kutuları içerisine gizlenmiş 852 gram kokain ele geçirildi.

Zanlıların, yurt dışından elde ettikleri eroin maddesini, Avrupa ülkelerinde, kokain maddesini de iç piyasada pazarlamak istedikleri belirlendi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2'si kadın 7 kişinin adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir