16 Aralık 2025
Altın 5886.133
BIST 11456.34
Dolar 42.676
Euro 50.1742
Sterlin 57.0976
Ankara -1°C

İstanbul'daki saldırıda terör şüphesi

İstanbul'daki saldırıda terör şüphesi
İstanbul Başakşehir'de bir alışveriş merkezinin (AVM) önünde gerçekleşen ve üç kişinin bıçaklanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili olarak üç şüpheli daha gözaltına alındı.

Başakşehir Asayiş Büro Amirliği ekipleri, üç gün önce Kayaşehir'deki AVM'nin önünde E.Ç. (58), S.Y. (32) ve H.F.E.'yi (14) bıçakla yaralayan ve Küçükçekmece Adliyesi'nde çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanan M.G. ile olay günü bağlantılı olduğu belirlenen yabancı uyruklu dört şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

IŞİD'E ÜYE OLMAKTAN ARANIYORMUŞ

Şüphelilerden A.M., R.M. ve D.D., Kayabaşı Mahallesi'ndeki evlerinde gözaltına alınırken, R.M.'nin ilçedeki bir spor salonunda antrenör olarak çalıştığı ve terör örgütü IŞİD''e üye olmaktan arandığı belirlendi.

Olay günü zanlılardan A.M.'den 1000 dolar aldığı tespit edilen M.G.'nin, parayı aynı gün annesi N.G.'ye teslim ettiği, bir iş yerinden 3 gigabayt internet paketi satın aldığı ve bir saat sonra saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Polis, olayın organize bir şekilde gerçekleştirilmiş olabileceği şüphesiyle zanlılardan A.I.S.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir