Beşşar Esed rejimi yanlıları, İsveç'in başkenti Stockholm'de gösteri yaptı. Türkiye aleyhine slogan atan gruba Suriyeli muhalifler karşı çıktı. İki grubun karşı karşıya gelmesini polis engelledi.
Segeltorg meydanında toplanan, Beşar Esed yanlısı 200 kişilik bir grup, ellerinde Suriye bayrakları ve Esed’in posterleri ile gösteri yaptı. Grup, muhaliflere destek verdiği için Amerika ve Türkiye aleyhinde de slogan attı.
Grubun slogan attığı sırada, meydana gelen 100 kişilik Suriyeli muhalif grup, Esed aleyhine ve Türkiye lehine sloganlar attı. Bazı muhalifler polisin arasından sıyrılarak gruba tepki gösterdi. Polis, her iki grubu karşı karşıya getirmemek için yoğun çaba sarf etti. Kısa süreli gerginliğin ardından iki grup da olaysız şekilde dağıldı.
CİHAN


