1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İtso'da 25 Yıldır Başkanlık Yapan Metin Anıl Yeniden Seçildi
İtsoda 25 Yıldır Başkanlık Yapan Metin Anıl Yeniden Seçildi

İtso'da 25 Yıldır Başkanlık Yapan Metin Anıl Yeniden Seçildi

Bursa İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın (İTSO) 3 adayla yapılan yönetim kurulu seçimlerini Metin Anıl’ın listesi kazandı.

A+A-

Bursa İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın (İTSO) 3 adayla yapılan yönetim kurulu seçimlerini Metin Anıl’ın listesi kazandı. İlçe Seçim Kurulu’nun gözetiminde yapılan seçimde, Metin Anıl’ın listesi 26 oy, Kenan Kender’in listesi 22 oy, son anda adaylığını açıklayan Zahit Şükrü Ezim’in listesi de 1 oy aldı. Böylece Metin Anıl bir kez daha İTSO Başkanı seçilmiş oldu.

İTSO Başkanı Metin Anıl, demokratik bir seçim yapıldığını vurguladı. 25 yıl süreyle İTSO Başkanlığı yaptığını belirten Metin Anıl, “Seçime 3 liste ile girdik. Ama yola çıkarken hep beraber çıktık. Zaman içerisinde ekibimizin içerisindeki fikir çekişmeleri ve tartışmaları oldu. Burada samimiyetimle söylüyorum, ben seçimler öncesinde aday olmayı düşünmüyordum. Bir grup arkadaşımız bir dönem daha bu görevde olmam için ısrar etti. Yapılan seçimi de bizim listemiz kazandı. Ancak tekrar söylüyorum seçimi bu ekip kazanmıştır. Metin Anıl değil, Metin Anıl ve ekibi değil. Seçimi Metin Anıl, Kenan Kender ve Zahit Şükrü Ezim ekibi hep birlikte kazanmıştır” diye konuştu.


Yeni yönetim kurulunda mobilyacı üye bulunmadığı için üzüntülü olduğunu söyleyen İTSO Başkanı Metin Anıl, şöyle konuştu: “Gönlümüz hep beraber bir liste yapmaktı. Ama şartlar böyle gelişti. Ancak İnegöl mobilyacısına layık olduğu neresi varsa orda temsil hakkı vereceğiz. Bu zaman içerisinde görülecektir. Bugüne kadar İnegöl mobilyası ağaç işleri adına ticaret ve sanayi odası olarak ne yaptıysak bundan sonra da yapılacaktır. Arkadaşlar ben yokum biz varız. Biz bir ekibiz. Bu işin kazananı ve kaybedeni yoktur. Bu işin kazananı İnegöl’dür. Hayırlı olsun.”


İTSO Başkanı Metin Anıl gelecek dönem için tekrar aday olmayacağını da seçimden hemen sonra ilan etti.

CİHAN

İTSO'da 25 yıldır başkanlık yapan Metin Anıl yeniden seçildi

İTSO'da 25 yıldır başkanlık yapan Metin Anıl yeniden seçildi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.