26 Mayıs 2026
Altın 6728.38
BIST 13890.91
Dolar 45.8923
Euro 53.4113
Sterlin 61.6196
Ankara 12°C

İzmir Bölge Trafik'e Yeni Tesis

İzmir Bölge Trafik'e Yeni Tesis
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün yeni trafik denetleme istasyonunun temeli Urla ilçesinde atıldı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün yeni trafik denetleme istasyonunun temeli Urla ilçesinde atıldı. Yaklaşık 4 ay içinde tamamlanacak ve çevre düzenlemesiyle birlikte 5 dönüm arazi içinde yapılacak tesisin arazisi İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE), inşaatı ise hayırsever vatandaşlar tarafından karşılanıyor.

Urla, Çeşme Karaburun ve Mordoğan bölgesiyle otoyol mevkisine hizmet edecek istasyonun temel atma törenine İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, İYTE Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güden, Emniyet müdür yardımcıları, çevre ilçe Emniyet müdürleri ve işadamı Veysel Sancaklı katıldı. Rektör Güden'e verdiği destek için teşekkür eden Emniyet Müdürü Bilkay, "İzmir'de vatandaş, polisi hem seviyor hem de yardımcı ve destek olmak için elinden geleni yapıyor. İşte daha önce verilen desteklle 250 araç aldık, yakında törenle vatandaşın hizmetine sunulacak. Ardından bu tesis, devletin cebinden bir kuruş çıkmadan halk polis işbirliğiyle yapılıyor. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim." diye konuştu.

Millî Emlak tarafından İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne devredilen söz konusu arazide 220 metrekare kapalı alanda bina, helikopter pisti ve kurtarma araç parkı inşa edilecek. CİHAN

İzmir Bölge Trafik'e yeni tesis

İzmir Bölge Trafik'e yeni tesis

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir