22 Ağustos 2026
Altın 7106.56
BIST 14514.82
Dolar 47.9625
Euro 56.0616
Sterlin 65.441
Ankara 17°C

'İZMİR'DE OPERASYON'

'İZMİR'DE OPERASYON'
İzmir polisi tarafından düzenlenen operasyonda, özel bir firmadan aldıkları JET-A1 uçak yakıtını sahte evraklarla piyasaya sürdükleri iddia edilen 19 kişilik şebeke çökertildi.

670 Bin Litre Uçak Yakıtını Piyasaya Sürmek İsteyen 19 Kişilik Çete Çökertildi!

İzmir polisi tarafından düzenlenen operasyonda, özel bir firmadan aldıkları JET-A1 uçak yakıtını sahte evraklarla piyasaya sürdükleri iddia edilen 19 kişilik şebeke çökertildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Aliağa Kaçakçılık ve Organize Grup Amirliği görevlileri, Aliağa ilçesi ve çevresinde bazı kişilerin organize şekilde akaryakıt kaçakçılığı yaptığını öğrendi. Polis, yaptığı araştırmada, akaryakıt kaçakçılığı yapan şebeke elemanlarının, özel bir firmadan uçak yakıtı olarak kullanılan JET-A1 yakıtı alımı yaptığını tespit etti. Alınan uçak yakıtının bazı karışımlar kullanılarak kamyon ve TIR'larda kullanılan yakıta dönüştürüldüğünü ortaya çıkartan polis, operasyon için düğmeye bastı.

Polis ekipleri ocak ayı itibariyle 19 tanker aracı yakalayıp 670 bin litre JET-A1 yakıtı ele geçirdi. Operasyonda 19 kişi gözaltına alındı. Şebeke elemanlarının bu işlemleri sahte evraklarla gerçekleştirdiği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.. CİHAN

670 bin litre uçak yakıtını piyasaya sürmek isteyen 19 kişilik çete çökertildi

670 bin litre uçak yakıtını piyasaya sürmek isteyen 19 kişilik çete çökertildi

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir