Altın 5412.269
BIST 10971.52
Dolar 42.0266
Euro 48.4629
Sterlin 55.2827
Ankara 19°C

İzmir'den acı haber geldi!

İzmir'den acı haber geldi!
İzmir Tersanesinde onarımın ardından denize indirilirken yan yatan römorkörde meydana gelen kaza sonrası arama kurtarma çalışmalarında şu ana kadar 10 kişinin cesedine ulaşıldı!

İzmir Tersanesinde onarımın ardından denize indirilirken yan yatan römorkörde meydana gelen kaza sonrası arama kurtarma çalışmalarında şu ana kadar 10 kişinin cesedine ulaşıldı!

Kaza, Alaybey Askerî Tersanesi'nde meydana geldi. Bir havuzda bakım yapılan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait römorkör, denize indirilirken aniden su alarak yan yattı. Römorkörde bulunan asker ve iki sivil işçiye ulaşılmaya çalışıldığı kaydedildi. İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın da olayın meydana geldiği tersaneye giderek bilgi aldığı belirtildi. Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde konuyla ilgili yer alan açıklamada, 'Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İzmir Tersanesi'nde havuzda bakımda olan TCG Değirmendere römorkörü, 23 Aralık 2013 tarihinde, havuzda dalış esnasında henüz bilinmeyen bir nedenle sağ tarafa yatmak suretiyle alabora olmuştur. Söz konusu römorkör, planlı bakım faaliyeti için 27 Kasım 2013 tarihinden itibaren havuzda bulunmaktadır. Alınan ilk bilgilere göre olay anında römorkörde bulunan bazı askerî ve sivil personelin kayıp olduğu belirlenmiş olup kurtarma çalışmalarına devam edilmektedir. Gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır.' denildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir