05 Şubat 2026
Altın 6837.03
BIST 12433.5
Dolar 43.5325
Euro 51.4447
Sterlin 59.1955
Ankara 7°C

Jandarma Genel Komutanlığında FETÖ soruşturması

Jandarma Genel Komutanlığında FETÖ soruşturması
Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki FETÖ soruşturması kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 25 muvazzaf üsteğmenden 23'ü gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "mahrem imamları" ile haberleştikleri belirlenen, Jandarma Genel Komutanlığı personeli 25 muvazzaf üsteğmen hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, örgütün "mahrem imamları" ile kontörlü telefonlarla ankesörlü telefonlardan periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri ve terör örgütüyle irtibatları tespit edilen 25 üsteğmen hakkında gözaltı kararı verildiği bildirildi.

16 ilde operasyon başlatıldı!

Bu kapsamda, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Ankara merkezli 16 ilde operasyon başlatıldı.

Operasyonlarda 23 şüpheli gözaltına alındı.

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir