Altın 5406.181
BIST 11060.39
Dolar 42.0517
Euro 48.4388
Sterlin 55.2466
Ankara 8°C

Japonlardan Erdoğan'a özel ilgi

Japonlardan Erdoğan'a özel ilgi
G20 Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Japonya Başbakanı Şinzo Abe arasındaki görüşme dikkat çekti. Sohbetin konusunun Sinop'a yapılacak Nükleer Santral projesi olduğu öğrenildi.

Çin'in ev sahipliği yaptığı G20 zirvesinde liderlerin gözü hain darbe girişimine karşı demokrasi destanı yazan Türkiye'nin üzerindeydi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikili görüşme yaptığı tüm liderlerden gerek Suriye'deki terör şebekelerine, gerek Fetullahçı Terör Örgütü'yle mücadele konusunda tam destek aldı.

JAPONYA EKİBİNDEN ERDOĞAN'A ÖZEL İLGİ

Zirvede fotoğraflanan karelerden birinde Erdoğan ile Japonya Başbakanı Şinzo Abe arasındaki görüşme dikkat çekti.

Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı Mustafa Varank iletişimi sağlarken, Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin Erdoğan'la konuştuğu görüldü.

SİNOP NÜKLEER SANTRALİ

3 Mayıs 2013 tarihinde Türkiye'ye yapılan resmi bir ziyaretle Japonya üst düzey heyeti SinopNükleer Santrali projesi için Türk heyeti ile görüşmüştü. Japonya ile imzalanan devletlerarası anlaşma sonucunda santralin yapımı ve daha sonra da 2017 yılında inşaasına başlanması kararlaştırılmıştı..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir