05 Kasım 2026
Altın 6640.21
BIST 11460.88
Dolar 50.0423
Euro 56.3651
Sterlin 67.3077
Ankara 14°C

Kaçak Kesilen İneğin Etini İmha Ettiler

Kaçak Kesilen İneğin Etini İmha Ettiler
Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne gelen bir ihbarı değerlendiren zabıta denetim ekipleri ipek yolu kenarında kaçak olarak kesilmiş bir ineğin etini imha etti.

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne gelen bir ihbarı değerlendiren zabıta denetim ekipleri ipek yolu kenarında kaçak olarak kesilmiş bir ineğin etini imha etti.

Zabıta müdürlüğünden alınan bilgilere göre dün akşam saatlerinde halk arasında ipek yolu olarak bilinen Siirt-Eruh karayolunda kimliği belirsiz bazı kişiler tarafından bir ineğin kesildiği ihbarı üzerine denetim ekiplerinin anında olay yerine giderek kaçak olarak kafası kesilmiş bir ineğin olduğunu yapılan araştırma sonucunda ineğin kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındığı ve bayram öncesinde kesilip etinin vatandaşlara satılmak istendiği belirlendi.

Denetim ekipleri kafası kesilmiş ineği Siirt-Eruh karayolu kenarında imha ederek toprağa gömdü. Denetim ekipleri, bayram arifesinde özellikle inek sahiplerinin hayvanlarına sahip çıkmasını istedi. CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir