1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. 'Kaçakçı Kadın Çetesine Baskın'
'Kaçakçı Kadın Çetesine Baskın'

'Kaçakçı Kadın Çetesine Baskın'

Ankara’da faturasız ve belgesiz yabancı menşeili cinsel içerikli ürünleri call center yoluyla satan 9 kadın gözaltına alındı. Kadınlar çetesinin, haftada 500 ile bin arası kaçak ürün sattığı tespit edildi!

A+A-

Yasadışı yollardan sattıkları ürünlerden ayda 30 ile 60 bin lira arası kazanan şebekenin Kızılay’daki adresinde 4 binin üzerinde cinsel ürün ele geçirildi!

Sipariş verdiği ürünü almayan müşterileri, hukuk bürosundan arıyormuş izlenimi vererek arayan  şebeke üyelerinin, müşterilere, “Ya bu ürünü alın ya da hakkınızda icra takibi başlatılacak” dedikleri bildirildi. Müşterileri hakkında hayali icra dosyaları da açan şüphelilerin mağdurlarından açılan hayali dosyayı kapatma bedeli aldıkları, yüksek bedelli icra dosyalarının kapanması için sözde orta yolu bularak düşük para alıp dosyayı kapattıklarını söyledikleri ortaya çıktı!

Kaçak cinsel ürün

Kaçakçılık suçlarıyla mücadele şubesi ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonlar ile gözaltına alınan 9 kadın hakkında, “kişilerin hayat ve sağlığını tehlikeye sokacak biçimde ilaç yapma veya satma” suçlarından yasal işlem başlatıldı. Şüphelilerin 4 yıl boyunca bu yöntemle yüklü miktarda vurgun gerçekleştirdiği belirtildi. / P.Alyurt-MİLLİYET

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.