1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. KAÇAKÇILARIN CEP TELEFONU OYUNU İŞTE BÖYLE BOZULDU!
KAÇAKÇILARIN CEP TELEFONU OYUNU İŞTE BÖYLE BOZULDU!

KAÇAKÇILARIN CEP TELEFONU OYUNU İŞTE BÖYLE BOZULDU!

İstanbul Havalimanı'na Azerbaycan'dan gelen bir uçakta 4 milyon 360 bin lira değerinde kaçak cep telefonu ve oyun konsolu ele geçirildi.

A+A-

FLAŞŞŞ / İstanbul Havalimanı'nda Kaçak Cep Telefonu ve Oyun Konsolu Operasyonu

İstanbul Havalimanı'na Azerbaycan'dan gelen uçakta 4 milyon 360 bin lira değerinde kaçak cep telefonu ve oyun konsolu ele geçirildi. Şüphelilerin, telefonları kontrolden kaçırmak için başka yolculara dağıttığı tespit edildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre;

Azerbaycan Gümrük İdaresi’nden Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü’ne aktarılan bilgiler üzerine İstanbul Havalimanı’na iniş yapan uçaktaki yolcular takibe alındı. 

Uçaktan inen şüphelilerin, alanda bulunan başka yolculara üzerlerindeki telefonlarını 1'er, 2'şer dağıttıkları görüldü. Şüphelilerin, uçakta bulundukları sırada da üzerlerindeki çok sayıdaki cep telefonunu kontrollerden kaçırmak amacıyla başka yolculara dağıttığı tespit edildi. 

Olayın bütün failleri gümrük kontrol noktasında denetime alınırken, şüphelilerin eşyalarına yönelik detaylı arama gerçekleştirildi. Aramalarda, ünlü markaların en son çıkan modellerine ait olduğu tespit edilen 77 cep telefonu, 18 oyun konsolu ve 6 sanal gerçeklik gözlüğü ele geçirildi.

Operasyonda ele geçirilen kaçak eşyanın piyasa değerinin ise, 4 Milyon 360 Bin Lira olduğu belirlendi.

adsiz-286.jpg

gmm.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.