21 Ağustos 2026
Altın 6993.7
BIST 14396.54
Dolar 48.0551
Euro 56.2103
Sterlin 65.6099
Ankara 19°C

Kaçırıldığı İleri Sürülen Kızdan 32 Gündür Haber Alınamıyor

Kaçırıldığı İleri Sürülen Kızdan 32 Gündür Haber Alınamıyor
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, ailesinin, kaçırıldığını öne sürdüğü 20 yaşındaki kızdan 32 gündür haber alınamadı. Kayabaşı Köyü'nde yaş

Kayabaşı Köyü'nde yaşayan Muzaffer Aydemir, CİHAN muhabirine yaptığı açıklamada, 12 Haziran'da kaybolan kızı Serpil Aydemir'den hiç bir haber alamadıklarını söyledi. Kızının bir otomobille kaçırıldığını görenler olduğunu ifade eden Aydemir; "Durumu jandarmaya ve savcılığa bildirdik. Bugüne kadar hiç bir haber alamadık. Ailecek perişanız. Gelecek iyi bir haberi bekliyoruz." dedi.

Kızının bulunması için yetkililerden yardım isteyen Aydemir, şunları söyledi: "Biz kendi çapımızda aramalarımızı sürdürüyoruz. Ancak yeterli olmuyor, gücümüz yetmiyor. Kızımın bulunması için yardım istiyorum. Görenlerin veya yerini bilenlerin Allah rızası için emniyete ya da jandarmaya haber vermelerini bekliyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir