
Kadıköy'de Silahlı Çatışma: 2 Kişi Öldü, 1 Kişi Yaralandı
Kadıköy'de bir kafenin güvenlik görevlileri ile müşteri arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
Ayhan Özbayhan isimli müşteri, kız arkadaşı ile Kadıköy Münir Nurettin Selçuk Caddesi üzerinde bulunan Home Store isimli kafeye geldi. Burada bir süre kalan Özbayhan, kafenin güvenlik - otopark işlerini yapan ve kardeş oldukları belirtilen Muhittin Yaşar ve Yaşar Aktaş ile tartıştı. Kafeden ayrılan Özbayhan bir süre sonra silahla geri döndü. Özbayhan tartıştığı kişilere ateş etmeye başladı. Muhittin ve Yaşar Aktaş da ateş ederek karşılık verdi. Çatışmada Muhittin Aktaş, Yaşar Aktaş ve Ayhan Özbayhan yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Muhittin ve Yaşar Aktaş sağlık ekipleri olay yerine gelmeden, taksi ile Florance Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı. Özbayhan'a ise sağlık ekipleri olay yerinde müdahalede bulundu ancak kendisi kurtarılamadı. Yaşar Aktaş da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bacağından yaralanan Muhittin Aktaş'ın tedavisi sürüyor.
Polis olay yerinde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Özbayhan'a ait olduğu ileri sürülen 34 BA 516 plakalı Cip'in 3 ayrı yerinde kurşun izine rastlandı. Kafe içinde ve çevresinde ise çok sayıda boş kovan bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Ayhan Özbayhan'ın ve hastanede hayatını kaybeden Yaşar Aktaş'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olaydan sonra siyah Audi marka bir otomobilin de kaçtığı belirtildi. Polis söz konusu otomobildeki kişileri yakalamak için çalışma başlattı. 2 kişinin öldüğü çatışmayla ilgili soruşturma sürüyor..


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.